Διαφήμιση

• Media Planning
Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στην παρουσία διαφημιστικών μηνυμάτων στον σωστό τόπο και χρόνο. Οι ειδικοί συνεργάτες μας στον τομέα του σχεδιασμού δράσεων για τα media ερευνούν το χώρο των μέσων ενημέρωσης ώστε να προσδιορίσουν τα επίπεδα ανταγωνισμού και μέσα από τον δημιουργικό σχεδιασμό να προτείνουν τις πλέον αποτελεσματικές δράσεις. Οι δράσεις αυτές θα περιλαμβάνουν τα καταλληλότερα μέσα προώθησης για την αύξηση της δυναμικής των διαφημιστικών μηνυμάτων της επιχείρησής σας. Ταυτόχρονα, θα διαπραγματευόμαστε διαρκώς τις χαμηλότερες δυνατές τιμές για τη διαφήμισή σας σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεόραση ή ραδιόφωνο.

• Integrated Marketing
Εμπιστευτείτε την Orange Juice για την ανάπτυξη και την εφαρμογή μίας ολοκληρωμένης εκστρατείας προώθησης της επιχείρησής σας. Οι ειδικοί συνεργάτες μας στους τομείς του marketing, της διαφήμισης, του σχεδιασμού δράσης για τα media καθώς και του δημιουργικού τομέα, συνεργάζονται στενά για να σας προσφέρουν το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα προβολής, το οποίο θα στοχεύει σε κάθε στάδιο της διαδικασίας λήψης μιας απόφασης από μέρους του καταναλωτή/αγοραστή. Η πρόταση που θα σας παρουσιάσουμε θα εγγυάται πως η προώθηση της επιχείρησής σας θα φτάνει στον καταναλωτή/αγοραστή με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και με τρόπο που θα τον ενημερώνει, θα τον μορφώνει και θα τον επηρεάζει.

• Direct Marketing
Θέλετε να πραγματοποιήσετε τη μαζική αποστολή εντύπων με στόχο τη γνωριμία ενός νέου προϊόντος με το ευρύ αγοραστικό κοινό ή απλά θέλετε να πραγματοποιήσετε μια στοχευμένη εκστρατεία πωλήσεων με στόχο μεγάλους πελάτες σας; Η Orange Juice αναλαμβάνει την υποστήριξη της εκστρατείας προώθησης της επιχείρησής σας σε κάθε επίπεδο, από τη δημιουργία της εκστρατείας μέχρι και την εφαρμογή της. Οι σχετικές υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: ενοικίαση λίστας επαφών, διαχείριση επαφών, παράλληλη σχεδίαση και εκτύπωση, κάλυψη πελατών, συνεχόμενη επικοινωνία με τους μεγάλους πελάτες, κ.ά.

• Print Advertising
Οι ειδικοί συνεργάτες μας στον τομέα της έντυπης διαφήμισης συμμετέχουν στην ανάπτυξη όλων των διαφημιστικών σας εκστρατειών διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας στον τομέα του marketing. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία επαγγελματικών διαφημίσεων υψηλού επιπέδου που συμφωνούν με τον προϋπολογισμό, την εικόνα και την στρατηγική της επιχείρησής σας.

• Radio Advertising
Τα προγράμματα μας περιλαμβάνουν ό,τι χρειάζεται για την έναρξη και την επιτυχία της προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησής σας μέσω του ραδιοφώνου, από τον σχεδιασμό δράσεων για τα media ή την αγορά διαφημιστικού χρόνου ως την ανάπτυξη διαφημιστικών μηνυμάτων.

• Outdoor Advertising
Τα προγράμματά μας για τη διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους είναι σχεδιασμένα με απλό και δυναμικό τρόπο, ώστε να επηρεάζουν τις αποφάσεις του αγοραστικού κοινού στο οποίο στοχεύετε ή να αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας.

• PR
Οι δημόσιες σχέσεις σχετίζονται πλέον με τη δημιουργία περιεχομένου σχετικού με την εταιρεία και με τις κοινωνικές διασυνδέσεις. Η Orange Juice σας προσφέρει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων όπως ακριβώς τις χρειάζεστε αλλά παράλληλα προχωρά κι ένα βήμα παραπέρα. Στην Orange Juice καθορίζουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε στρατηγικές δημοσίων σχέσεων, οι οποίες δεν παρουσιάζουν απλά την επιχείρησή σας -ή το εκάστοτε προϊόν- στην αγορά, αλλά που είναι σχεδιασμένες ώστε να κάνετε τη διαφορά. Κάποιες από αυτές τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας είναι: Σχέσεις με τα Media και Δημοσιότητα, Δελτία Τύπου, Ειδικές Εκδηλώσεις και Προσφορές (όπως για παράδειγμα Εγκαίνια, Χορηγίες, κτλ.), ανάπτυξη Υλικού Προώθησης για τον Τύπο, Ετήσιες Αναφορές, Διαχείριση Φήμης & Κρίσεων, Brand Building, Επικοινωνία με Επενδυτές και Πελάτες, Δημιουργία Νέας Επιχείρησης ή Προϊόντος, επαφές με τον Τύπο, υποστήριξη εμπορικών επιδείξεων, κ.ά.

• Corporate Communications
Αναλαμβάνουμε την εταιρική επικοινωνία της επιχείρησής σας, από τον σχεδιασμό ετήσιων και τριμηνιαίων αναφορών ως την διαδικτυακή προβολή των συσκέψεων των μετόχων και από τις εταιρικές παρουσιάσεις ως την ανάπτυξη και διανομή των δελτίων τύπου. Η Orange Juice μπορεί να συμβάλει στην προβολή του επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενημέρωσης των επενδυτών, των οικονομικών αναλυτών και άλλων στελεχών της επιχείρησής σας.

• Product/ Brand Launches
Οι υπηρεσίες της Orange Juice στον τομέα αυτό περιλαμβάνουν: έρευνα/σχεδιασμό, ανάλυση της συμπεριφοράς του καταναλωτή/πελάτη και ανάπτυξη προγραμμάτων marketing. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνουμε υπόψη κάθε παράγοντα που θα καθορίσει την προσαρμογή του νέου προϊόντος στην αγορά και την μακρόχρονη επιτυχία του.

• Trade Shows/Exhibitions
Η Orange Juice αναλαμβάνει κάθε στάδιο της ανάπτυξης και εκτέλεσης της στρατηγικής της επιχείρησής σας, είτε πρόκειται για μία μικρή επίδειξη, είτε για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έκθεσης των προϊόντων σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν: πλήρη διαχείριση των επιδείξεων, σχεδιασμό περιπτέρου, στήσιμο και οργάνωση, ανάπτυξη παρουσιάσεων, δημιουργία σημάτων, σχεδίαση υλικού προς διανομή και πολλά άλλα...

• Brochure Design
Πέρα από τα καθιερωμένα διαφημιστικά έντυπα, οι ειδικοί συνεργάτες μας στον τομέα της στρατηγικής marketing θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ολοκληρωμένα θεματικά έντυπα που θα επικοινωνούν τις πληροφορίες που θέλετε και θα πετυχαίνουν τους στόχους που έχετε θέσει, λαμβάνοντας πάντα υπόψη παράγοντες όπως είναι οι πελάτες σας, ο ανταγωνισμός, οι στόχοι σας, η ταυτότητα της επιχείρησής σας, κοκ.COPYRIGHT 2008 ORANGE JUICE